Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

Succesvol debiteurenbeheer in 6 stappen

Download hier het e-book "in 6 stappen naar een succesvol debiteurenbeheer"

Beter debiteurenbeheer in 6 stappen

Debiteurenbeheer is vaak een ondergeschoven kindje bij het gemiddelde MKB bedrijf. Vaak vinden ondernemers dit een vervelende klus of willen zij hun klanten niet tegen het zere been schoppen. Daarnaast ligt het debiteurenbeheer in de vakantieperiode of bij ziekte stil, waardoor het aantal onbetaalde facturen in korte tijd op kan lopen.

In ons Ebook ‘Beter debiteurenbeheer’ geven we je zes praktisch toepasbare tips om jouw debiteurenbeheer naar een hoger niveau te tillen. Want facturen die te lang openstaan, hebben een negatieve invloed op de cashflow. Goed debiteurenbeheer is daarom voor iedere onderneming van levensbelang.

  • Stabielere Cashflow
  • Betere betaalafspraken met debiteuren
  • Minder openstaande facturen

Debiteurenbeheer bij CBMK

Wanneer je ervoor kiest om je debiteurenbeheer uit te besteden aan CBMK, zorgen wij dat jouw debiteurenbeheer altijd up-to-date is. Om te beginnen maken wij een inventarisatie van de huidige stand van zaken en kijken we naar het tot dusver gevoerde incassobeleid. Na overeenstemming over de gewenste aanpak, gaan we over tot het monitoren en tijdig incasseren van de facturen. Wij verzorgen het debiteurenbeheer volledig uit naam van jouw onderneming, debiteuren merken hier niets van. Het hele debiteurenproces is volledig in te stellen op jouw wensen zodat iedere klant wordt benaderd zoals jij dat wil. Door je debiteurenadministratie altijd up-to-date te hebben, zorg je ervoor dat de liquiditeitspositie van jouw onderneming niet in het geding komt, krijg je sneller betaald en bespaar je kostbare tijd.

  • Continuïteit in het debiteurenbeheer
  • Verminderen van het risico en verbeteren van de cashflow
  • Kostenbesparing op porto- en handelingskosten

Debiteurenbeheer optimaliseren?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. We helpen je graag op weg.