Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

Een kredietinformatierapport van CBMK geeft direct inzicht in de kredietwaardigheid van je (potentiële) klant. Zo kan je direct, op basis van feitelijke informatie, een beslissing nemen of je zaken gaat doen.

Het is natuurlijk mooi als een nieuwe potentiële klant zich spontaan meldt. Om te bepalen of je zaken gaat doen met een voor jou onbekende partij, kan het verstandig zijn om vooraf informatie in te winnen. Je wilt natuurlijk geen zaken doen wanneer de risico’s te groot blijken te zijn.

Een kredietinformatierapport van CBMK geeft direct inzicht in de kredietwaardigheid van je (potentiële) klant. Zo kan je direct, op basis van feitelijke informatie, een beslissing nemen of je zaken gaat doen. Een kredietinformatierapport kan bijdragen aan het verlagen van de afschrijving op niet betalende debiteuren, doordat je snel en eenvoudig inzicht krijgt in de potentiële risico’s.

Vraag een kredietrapport aan

Krijg inzicht met wie je zaken doet, met een kredietrapport neem je beter gefundeerde beslissingen en kom je niet voor onaangename verassingen te staan.