Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

Ingebrekestelling Engels

Voorbeeld van een ingebrekestelling te gebruiken voor Engelse debiteuren.

Aanmaning Engels

Voorbeeld van een Engelse aanmaning.

Rekeningoverzicht Engels

Voorbeeld van een rekeningoverzicht te gebruiken voor Engelse debiteuren.

Bekijk alle documenten

Bekijk hier een overzicht van alle documenten.

Een Ingebrekestelling voor voor Engelse debiteuren, ook wel bekend als "Notice of Default," is een officiële brief die je kunt gebruiken om een debiteur te informeren dat ze in gebreke zijn gebleven bij het tijdig betalen van hun openstaande factuur.

Waarom en wanneer gebruik je een Ingebrekestelling in het Engels?

Het gebruik van een Ingebrekestelling Engels is belangrijk om twee redenen: het wijst de debiteur op het feit dat ze in gebreke zijn gebleven, en het geeft hen een laatste kans om de betaling te voldoen voordat verdere incassomaatregelen worden genomen. Het is vaak een vereiste stap voordat je verdere juridische stappen kunt ondernemen of incassodiensten kunt inschakelen.

Je zou een Ingebrekestelling voor het Betaalproces (Incasso) kunnen gebruiken in situaties waarin:

  • De debiteur niet heeft betaald binnen de afgesproken betalingstermijn.
  • De debiteur herhaaldelijk nalatig is geweest bij het voldoen van hun financiële verplichtingen.
  • Vervolgstappen na het versturen van de Ingebrekestelling voor het Betaalproces (Incasso)

Mogelijke vervolgstappen na het versturen van de Engelse ingebrekestelling

Herstelperiode: Meestal geef je de debiteur een redelijke termijn om de openstaande schuld te betalen. Dit kan variëren afhankelijk van de hoogte van het verschuldigde bedrag en de ernst van de situatie.

Betaling ontvangen: Als de debiteur reageert en de betaling alsnog voldoet, kun je de zaak op een positieve manier afsluiten zonder verdere incassomaatregelen.

Geen reactie of verdere nalatigheid: Als de debiteur niet reageert of niet aan de gestelde termijn voldoet, kun je overwegen om verdere incassomaatregelen te nemen. Dit kan inhouden dat je een incassobureau inschakelt of juridische stappen onderneemt om de schuld te innen.

Het is altijd verstandig om juridisch advies in te winnen voordat je verdere actie onderneemt op basis van een Ingebrekestelling, om ervoor te zorgen dat je volgens de wet handelt en je rechten beschermt.
Onze medewerkers en juristen kennen de geldende regels en wetten in Groot Brittannië en voorzien u graag van passend advies.

Meer hulp nodig met je Engelse debiteur?

Als je vragen hebt of juridisch advies nodig hebt, staan wij klaar om je te helpen! Onze incassospecialisten zijn op de hoogte van de wet en regelgeving in Groot Brittannië en helpen u graag met het incasseren van uw Engelse vordering.