Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

CollactiveBMK neemt incassoportefeuille DBO Incasso over

1 minuut leestijd

CollactiveBMK Incasso uit Eindhoven heeft de incassoportefeuille van DBO Incasso uit Hoorn overgenomen. DBO Incasso is de afgelopen 20 jaar actief geweest in de incasso branche en is daarnaast ook actief op het gebied van Debiteurenbeheer en Software onder de naam Debiteuren365.nl.

Klanten van DBO zullen worden overgenomen door CollactiveBMK. CollactiveBMK is een credit management organisatie uit Eindhoven en heeft jarenlange ervaring in onder andere incasso’s, debiteurenbeheer en juridisch advies. CollactiveBMK kiest op haar beurt voor de debiteurenbeheer software van Debiteuren365.nl waardoor er een win-win situatie ontstaat voor beide partijen.

Directeur CollactiveBMK, Leon Koppen: “Wij zijn zeer vereerd dat wij de incassoportefeuille mogen beheren van DBO Incasso. Wij gaan er alles aan doen om de zorgvuldig opgebouwde relaties van DBO te continueren.”

Serge Hagenaar: “In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt in de incassobranche. Naast DBO Incasso ben ik ook jarenlang actief op het gebied van debiteurenbeheer en software (Debiteuren365.nl) en wil daar de volledige focus op leggen, ik ben dan ook blij dat ik een geschikte partij heb gevonden, in de vorm van de CollactiveBMK, om mijn incasso werkzaamheden aan over te dragen.”