Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

CollactiveBMK neemt deqt bv over

2 minuten leestijd

Eindhoven, 4 maart 2020 – deqt bv is een schuldbewakingsplatform dat zich richt op rekeningen die al geruime tijd niet zijn geïncasseerd. deqt is in februari 2017 door het management en investeringsmaatschappij Solvest in Utrecht gelanceerd. Vanaf de start werkte deqt al nauw samen met CollactiveBMK. Het bedrijf wordt nu door CollactiveBMK overgenomen van Solvest en het heeft daarmee een mooie aanvulling verkregen op haar producten en diensten portfolio.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft deqt de vergunning verstrekt voor het bemiddelen in consumptief krediet. De dienstverlening van deqt richt zich op het innen van openstaande, verouderde vorderingen. Uiteraard werkt deqt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). Zij werkt inmiddels voor diverse opdrachtgevers op nazorg- en schuldbewakingsdossiers.

deqt is vanaf nu gevestigd in Eindhoven in het pand van CollactiveBMK en zal als aparte entiteit toegevoegd worden aan de CollactiveBMK groep. De dagelijkse leiding komt in handen van directeur Gert Hoogaars en de operationele verantwoordelijkheid ligt bij consultant nazorg Lars van Iwaarden.

Gert Hoogaars, directeur deqt: “Het verbreden van onze ‘order-to-cash’ propositie met de integratie van deqt, helpt ons om ook in het nazorg proces openstaande vorderingen te blijven volgen voor onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en dragen wij bij aan een positieve cashflow van onze opdrachtgevers.

Lars van Iwaarden, consultant nazorg bij deqt: “Met behulp van data analyse, gepersonaliseerde contact strategieën en een persoonlijke benadering zijn wij in staat om ook bij oudere vorderingen goede resultaten te boeken voor onze opdrachtgever. Soms kunnen debiteuren niet snel of sneller betalen. Wij nemen de tijd om de debiteur te begeleiden in het aflossen van hun oude, nog openstaande rekeningen.”

Over deqt: deqt is een schuldbewakingsplatform dat zich richt op rekeningen die al geruime tijd niet zijn geïncasseerd. Met onze heldere, rechtvaardige aanpak en laagdrempelige communicatie proberen wij om alle rekeningen alsnog betaald te krijgen. Meer informatie op www.deqt.nl

Over CollactiveBMK Credit Management: CollactiveBMK is de credit management dienstverlener die er op gericht is om de cashflow positie van de opdrachtgevers continu te optimaliseren. Vanuit een preventie- en beheerstrategie zorgen wij ervoor dat facturen (sneller) betaald worden door debiteuren. Meer informatie op www.cbmk.nl

Voor meer informatie:

CollactiveBMK – Henry Schaefer, 088 – 040 69 00 , e-mail: h.schaefer@collactivebmk.nl