Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

Angelique Verweij-Hoogveld nieuwe operationeel directeur CBMK Groep

3 minuten leestijd

Angelique Verweij-Hoogveld is per 1 juli de nieuwe operationeel directeur van CBMK Groep. Bij de creditmanagement organisatie uit Eindhoven versterkt zij het huidige directieteam en wordt verantwoordelijk voor de totale operatie, HR, Legal en Compliance.

**Eindhoven, 1 juli 2022 **
Angelique Verweij-Hoogveld is per 1 juli 2022 aangesteld als nieuwe operationeel directeur van CBMK Groep en verantwoordelijk voor de totale operatie, HR, Legal en Compliance. Naast haar rol als operationeel directeur bij CBMK zal zij op periodieke basis werken als Head of DCA- en Bailiff Management bij Pleitmeesters. Verweij-Hoogveld was voorheen werkzaam bij Vesting Finance waar zij de afgelopen 22 jaar verschillende directiefuncties heeft vervuld.

Verweij-Hoogveld: “Na een mooie en succesvolle periode bij Vesting Finance voelde dit voor mij als het juiste moment om de overstap naar CBMK Groep en Pleitmeesters te maken. CBMK en Pleitmeesters hebben ijzersterke ambities en maken goede ontwikkelingen door. Ik kijk er met veel ambitie en energie naar uit om hier onderdeel van uit te maken. Mijn focus zal liggen beide organisaties verder te brengen in het doel een ‘positieve bijdrage te leveren aan de financiële resultaten van cliënten, waarbij het klantbelang centraal staat’.

“De toetreding van Angelique tot het directieteam is een waardevolle versterking voor onze organisatie. Haar visie sluit perfect aan op de stappen die wij als organisatie willen zetten en ze kent de creditmanagement branche als geen ander. Daarnaast neemt ze een enorme hoeveelheid ervaring, kennis en enthousiasme mee. Door de snelle groei die wij als organisatie doormaken moeten we investeren in kwaliteit op alle fronten en daarom is de komst van Angelique het juiste moment." Aldus Henry Schaefer, algemeen directeur.

Over CBMK Groep
CBMK is ontstaan uit het samengaan van het familiebedrijf BMK Credit Management en Collactive Credit Management, een zelfstandige voortzetting van De Lage Landen Incasso en de Rabobank. Deze betrouwbare achtergrond in het zakelijke verkeer vormt nog altijd een
belangrijk speerpunt in onze werkwijze en manier van communiceren. Van oorspronkelijke B-to-B incassodienstverlener is CBMK inmiddels uitgegroeid tot een totaaloplosser in het order-to-cash proces.

CBMK beschikt over 3 moderne locaties in Eindhoven, Deurne en Amsterdam.
Met 95 professionals ondersteunen we ruim 1600 opdrachtgevers in verschillende branches. Van MKB en grootbedrijven tot automotive, woningcorporaties en de zorg. Daarnaast hecht CBMK grote waarde aan kennis en veiligheid, zowel op het gebied van informatieoverdracht als dataopslag- en verwerking. CBMK beschikt over het NVI-keurmerk en AFM-vergunning. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit voor onze opdrachtgevers.

Over Pleitmeesters
Pleitmeesters is gespecialiseerd in het incasseren van consumentenkrediet. Pleitmeesters werkt uitsluitend voor én met professionele partijen en heeft een klantenkring bestaande uit investeringsmaatschappijen, banken, financieringsondernemingen, creditcardmaatschappijen, postorderbedrijven, autoleasemaatschappijen en incassobedrijven.
Pleitmeesters beschikt over kennis van haar cliënten en begrijpt de omstandigheden waaronder haar cliënten opereren. Cliënten van Pleitmeesters zijn ondernemingen waarvoor het incasseren van achterstand in betalingen een kritische succesfactor is. Pleitmeesters vormt een verlengstuk van hun incasso-organisatie.

Voor meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op met CBMK Credit Management.