Om de website van CBMK te bekijken heb je JavaScript nodig. Geen JavaScript, toch contact? Bel ons op 088-0406900

Voorbeeld Aanmaning Engels

Voorbeeld van een Engelse aanmaning.

Ingebrekestelling Engels

Voorbeeld van een ingebrekestelling te gebruiken voor Engelse debiteuren.

Rekeningoverzicht Engels

Voorbeeld van een rekeningoverzicht te gebruiken voor Engelse debiteuren.

Bekijk alle documenten

Bekijk hier een overzicht van alle documenten.

Een Engelse aanmaning, ook wel bekend als een 'English demand letter', is een officieel schrijven dat wordt gebruikt om een persoon of organisatie te verzoeken een openstaande schuld of verplichting te voldoen. Het doel van een aanmaning is om de ontvanger op de hoogte te stellen van de betalingsachterstand en hem aan te sporen tot onmiddellijke actie.

Deze aanmaning is doorgaans formeel van aard en bevat specifieke details, zoals het bedrag van de schuld, de vervaldatum en eventuele rente of boetes die van toepassing kunnen zijn. Daarnaast wordt meestal een duidelijke deadline vermeld waarbinnen de betaling moet worden voldaan om verdere stappen te voorkomen.

Het versturen van een Engelse aanmaning is een formele stap in het incassoproces en het laat de ontvanger zien dat de schuldeiser serieus is over het innen van de schuld. Door een duidelijke en professionele aanmaning te sturen, vergroot je de kans dat de ontvanger reageert en de openstaande betaling zo snel mogelijk voldoet.

Gebruik dit voorbeeld voor jouw Engelse debiteur

Een aanmaning stuur je voordat je incassokosten in rekening mag brengen. Download dit voorbeeld van een Engelse aanmaning voor jouw Engelse debiteur. Deze Engelse aanmaning kun je aanpassen met jouw gegevens en vervolgens direct gebruiken.

Voor vragen neem contact met ons op, wij helpen je graag met het betaald krijgen van jouw Engelse vordering.